Ογκομέτρηση

Στην εταιρεία EBill Courier η ογκομέτρηση πραγματοποιείται με βάση τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τη διαδικασία αυτή όλες οι εταιρείες ταχυμεταφορών (courier). Ο τρόπος κοστολόγησης του βάρους κατά την ζύγιση και την ογκομέτρηση γίνεται με βάση το μεγαλύτερο βάρος μεταξύ φυσικού και ογκομετρικού, σύμφωνα με τον κάτωθι τύπο που έχει ορισθεί από τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ:

                                         Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε cm

Ογκομετρικό βάρος = _____________________________

                                                                5000

Η E-Bill Courier μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε αποστολή δέματος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να προβεί στην αντίστοιχη χρέωση που υπάρχει στον τιμοκατάλογό σας. Η EBill Courier δεν υπερκοστολογεί ποτέ τα δέματά της ούτε τα τιμολογεί κατά προσέγγιση, εφόσον όλες οι τιμές προκύπτουν απευθείας μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης που διαθέτει.

Κατά την καταχώρηση των voucher σας στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης της EBill Courier μπορείτε να δηλώνετε κατά προσέγγιση το μήκος, το πλάτος και το ύψος της αποστολής σας, ώστε να γνωρίζει ο οδηγός/ταχυμεταφορέας μας με τι μέσο μεταφοράς χρειάζεστε να προσέλθει στον χώρο σας για να παραλάβει το δέμα ή/και τα δέματά σας.