Υπηρεσίες Αντικαταβολής

Στο πεδίο δραστηριοτήτων της εταιρείας EBill Courier συγκαταλέγεται και η παροχή υπηρεσιών Αντικαταβολής. Η διαδικασία που ακολουθεί η εταιρεία κατά την διεκπεραίωση αποστολών με Αντικαταβολή είτε με μετρητά ή POS είτε με επιταγή αποτελεί για την EBill Courier μία πολύ σημαντική υπόθεση, καθώς μεριμνά για την ταχύτερη και αμεσότερη παραλαβή του ποσού της Αντικαταβολής από τον παραλήπτη και κατ’ επέκταση της έγκαιρης απόδοσής της στους πελάτες της.

Η απόδοση των αντικαταβολών πραγματοποιείται από την EBill Courier μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους πελάτες της στους τραπεζικούς λογαριασμούς που της έχουν οι ίδιοι ορίσει κατά την έναρξη της συνεργασίας συμπληρώνοντας τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Αναφορικά στον χρόνο πραγματοποίησης των αποδόσεων των αντικαταβολών:

  • Εντός του νομού Αττικής η απόδοση πραγματοποιείται εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη.
  • Εντός της Ελλάδος η απόδοση πραγματοποιείται εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη.
  • Εκτός της Ελλάδος η διαδικασία αυτή υποστηρίζεται και πραγματοποιείται, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, με ειδική οικονομική προσφορά και χρέωση ανά περίπτωση.

Στόχος της EBill Courier ως εταιρεία courier αποτελεί η έγκαιρη εξυπηρέτησή σας και η ταχύτερη δυνατή παραλαβή των χρημάτων σας, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του e-shop, της επιχείρησης ή/και της εταιρείας σας. Παράλληλα, η διακίνηση όλων των φακέλων και των δεμάτων πραγματοποιείται από την ταχυδρομική εταιρεία E–Bill Courier με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.