Σύστημα Καταχώρησης

Η εταιρεία EBill Courier δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας και εκσυγχρονίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα μέσα που χρησιμοποιεί. Δεδομένης της πολιτικής που διατηρεί η εταιρεία EBill Courier με βάση την οποία οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών που παρέχει είναι πάντοτε συνυφασμένες με τις ανάγκες των πελατών της, βασικός στόχος της ως εταιρεία courier είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους.

Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, η εταιρεία EBill Courier έχει δημιουργήσει ένα ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης, η χρήση του οποίου είναι πολύ απλή και εύκολη για τους πελάτες-χρήστες του. Η είσοδος στο εν λόγω ηλεκτρονικό σύστημα πραγματοποιείται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, ύστερα από την έναρξη της συνεργασίας της εταιρείας EBill Courier με τον εκάστοτε πελάτη-χρήστη. Ο κάθε πελάτης-χρήστης λαμβάνει ένα (1) όνομα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης κατά την συνυπογραφή της συμβάσεως παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και με τα στοιχεία αυτά δύναται να εισέρχεται στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης και να προβαίνει στις εξής ενέργειες:

  • Να καταχωρεί και να επεξεργάζεται τα voucher των αποστολών του.
  • Να ελέγχει την πορεία των αποστολών του.
  • Να έχει πρόσβαση σε όλες τις καταχωρήσεις που έχει πραγματοποιήσει.
  • Να ογκομετρεί τα δέματά του με βάση την ισχύουσα νομοθεσία που ακολουθεί και η εταιρεία.
  • Να εκτυπώνει τα voucher που θα επικολλώνται επάνω στην επιφάνεια των φακέλων ή/και των δεμάτων του αντίστοιχα.
  • Να εκτυπώνει τη λίστα παραλαβής και παράδοσης των αποστολών του για την παράδοσή τους στον ταχυμεταφορέα της εταιρείας.
  • Να αποθηκεύσει σε μορφή PDF όλα τα voucher των αποστολών του προς αρχειοθέτηση ή/και αποστολή τους μέσω email.

Κατόπιν της επισφράγισης της συνεργασίας του πελάτη-χρήστη με την εταιρεία EBill Courier, διεκπεραιώνεται εκπαίδευση για την χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος καταχώρησης και αποστέλλεται μέσω email σε μορφή PDF αναλυτικός οδηγός για τη διαχείρισή του. Παράλληλα, το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεσή των πελατών-χρηστών του 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο, ενώ η ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών της εταιρείας EBill Courier που προωθούνται μέσω email είναι άμεση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email) contact@ebill.com.gr.