Kαλωσήρθατε στην
Ε-Bill Courier!

H εταιρεία E–Bill Courier είναι μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ως προς την αποστολή εγγράφων, φακέλων ή/και δεμάτων σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, αλλά και στο εξωτερικό, με κύριο μέλημά της την αποτελεσματική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με την υπάρχουσα αγορά.
Πρόκειται για μία εταιρεία courier με συνεχή εξέλιξη στην ελληνική αγορά και με μεγάλη εμπειρία στις ταχυμεταφορές, η οποία δύναται να προσφέρει υπηρεσίες και προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καλύπτοντας τις επείγουσες ταχυδρομικές ανάγκες της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς με συνέπεια, εντιμότητα, επαγγελματισμό και αξιοπιστία.
Διαθέτοντας ως βασικό της καθήκον την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία E-Bill Courier έχει συνάψει συνεργασία με πληθώρα εταιρειών, e-shops, κλπ

Φυσικά καταστήματα

Στην E-Bill Courier, ειδικευόμαστε στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων και για φυσικά καταστήματα, διασφαλίζοντας απρόσκοπτες υπηρεσίες μεταφοράς και παράδοσης για τις ανάγκες της επιχείρησής σας 24/7.

E-shop

Στην E-Bill Courier, κατανοούμε πλήρως τον δυναμικό κόσμο του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου και οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας. 

Εταιρείες

Η αφοσιωμένη ομάδα της E-Bill Courier δεσμεύεται να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες ταχυμεταφορών για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των εταιρειών σε όλη την Ελλάδα, από μικρομεσαίες έως και πολυεθνικές.

Ιδιώτες

Είτε πρόκειται για αποστολή δώρου σε ένα αγαπημένο πρόσωπο είτε για αποστολή προσωπικών αντικειμένων, η E-Bill Courier είναι εδώ για να κάνει την προσωπική σας εμπειρία αποστολής ομαλή και χωρίς άγχος.

Γιατί να επιλέξεις E-Bill Courier

Τι λένε
οι πελάτες μας
για εμάς &
τις υπηρεσίες μας!

Άμεσοι και αποτελεσματικοί στην επικοινωνία, καθώς και στον χρόνο ανταπόκρισης, και πόσο μάλλον στις αυθημερόν αποστολές μας, που είναι επείγουσες και πάντοτε παραδίδονται στην ώρα τους. Όλοι οι πελάτες μας είναι πολύ ευχαριστημένοι και το ίδιο και εμείς, διότι στις αποστολές που διαθέτουμε με αντικαταβολή οι αποδόσεις τους γίνονται πιο έγκαιρα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier έχουμε συνεργαστεί. Η E-Bill Courier είναι ο επίσημος διανομέας μας και συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Key Pharmacy

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Είμαστε πάντα σε άμεση επικοινωνία και οι πελάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την E-Bill Courier που συνεργαζόμαστε για τις παραδόσεις των εκδοθέντων βιβλίων μας στους παραλήπτες. Άμεση εξυπηρέτηση και ευγένεια των υπαλλήλων. Οι διανομείς είναι εξυπηρετικοί ως προς τους πελάτες μας. Προτείνουμε την εταιρεία E-Bill Courier ανεπιφύλακτα.

Όμιλος Λογοτεχνίας Πολιτισμού & Επιστημών Κέφαλος ΑΜΚΕ

Άψογη επικοινωνία, εξαιρετική συμπεριφορά όλου του προσωπικού με συνέπεια και πολύ γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης σε όλες τις αποστολές μας, αλλά και στην απόδοση των αντικαταβολών μας.

Mac Information Group

Άμεση εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Cowa Facility Management

Aσφαλείς διακινήσεις
άμεσα και αξιόπιστα

Ο απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει ασφαλείς διακινήσεις άμεσα και αξιόπιστα και να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές συνθήκες της εκάστοτε εποχής. Έτσι, η εταιρεία E-Bill Courier:

 

  • Αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς που προσφέρει στους πελάτες της.

 

  • Πραγματοποιεί χρήση του συστήματος ηλεκτρονικής ανίχνευσης (barcode), όπως και όλες οι εγχώριες και οι παγκόσμιες εταιρείας courier.

 

  • Εξελίσσει αδιαλείπτως το μηχανογραφικό της σύστημα και το ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης των αποστολών της.

 

  • Έχει στην κατοχή της άρτια εκπαιδευμένους ταχυμεταφορείς/οδηγούς και έναν στόλο οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, κλπ.) που μπορεί να εξασφαλίσει με συνέπεια και αξιοπιστία τη μεταφορά, φόρτωση, εκφόρτωση, παραλαβή και παράδοση των φακέλων ή/και των δεμάτων των πελατών της.

 

  • Επενδύει στην ανάπτυξη, στην οργάνωση και στην άρτια κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και των στελεχών της πραγματοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα επί εξάμηνης και ετήσιας βάσης.