Υπηρεσίες εντός Αττικής

Η EBill Courier ούσα μία ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει ένα δικό της αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, παραλαμβάνει, μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή/και το δέμα σας σε όλον τον Νομό Αττικής, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

Η διεκπεραίωση των αποστολών σας μπορεί να γίνει από την EBill Courier ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες των επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας σας με την εταιρεία, εφόσον είναι εφικτή η πρόσβαση και είναι επιτρεπτό με βάση τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, η εταιρεία EBill Courier, λόγω της εμπειρίας της στον χώρο των ταχυμεταφορών είναι σε θέση να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια και αξιοπιστία, ικανοποιώντας τις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης, e-shop, επαγγελματία ή/και ιδιώτη. Επίσης, ως εταιρεία courier δύναται να προετοιμάζει και να διανέμει μαζικά μεγάλο αριθμό αποστολών ανεξάρτητα από το αν είναι ίδιος ή διαφορετικός ο παραλήπτης ή/και ο τόπος παράδοσης.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την έναρξη μίας συνεργασίας και τη διακίνηση των εγγράφων ή/και των δεμάτων εντός της ίδιας πόλης είναι η εξής:

  • Συμπληρώνετε τη φόρμα με τίτλο «Αίτηση Συνεργασίας» που βρίσκεται στην Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας www.ebill.com.gr, ώστε να σας αποσταλεί από το αρμόδιο τμήμα σχετική οικονομική προσφορά με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Εφόσον γίνει από εσάς η αποδοχή της προσφοράς μας μέσω email, σας αποστέλλουμε σφραγισμένη και υπογεγραμμένη τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, ώστε να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψετε, να τη σφραγίσετε και να μας την προωθήσετε ξανά.
  • Κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, πραγματοποιείται από το άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό μας εκπαίδευση σε εσάς ως προς τη διαχείριση του ηλεκτρονικού συστήματος καταχώρησής μας που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα μας www.ebill.com.gr στο πεδίο που βρίσκεται στο δεξιό επάνω μέρος της Αρχικής Σελίδας με τίτλο «Είσοδος Συνεργατών».
  • Με την έναρξη, λοιπόν, της μεταξύ μας συνεργασίας μας μπορείτε να μας αποστείλετε Εντολή Παραλαβής είτε μέσω συμπλήρωσης της φόρμας της ιστοσελίδας μας www.ebill.com.gr είτε μέσω email στο contact@ebill.com.gr ορίζοντας το διαθέσιμο ωράριο που μπορούμε να προσέλθουμε να παραλάβουμε από εσάς.
  • Παραλαμβάνουμε από τον χώρο σας όλο το 24ωρο εντός του ωραρίου που μας ορίσατε ή/και με Δέσμευση Ώρας σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβουμε ή/και να παραδώσουμε εκ μέρους σας από/σε έτερο σημείο παραλαβής ή/και παράδοσης.
  • Παραδίδουμε στον Παραλήπτη εντός 24 ωρών, κατόπιν του αιτήματός σας, ενώ είμαστε σε θέση να πραγματοποιούμε παράδοση των αποστολών σας, ακόμα και στους πιο δυσπρόσιτους προορισμούς.