Υπηρεσίες εντός Ελλάδος

Η ταχυδρομική εταιρεία E–Bill Courier έχοντας στη διάθεσή της έναν άρτια εξοπλισμένο στόλο οχημάτων και πληθώρα επαγγελματιών οδηγών με πολυετή πείρα στον χώρο των ταχυμεταφορών είναι σε θέση να διεκπεραιώνει την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση του φακέλου ή/και του δέματός σας σε όλη την ελληνική επικράτεια και στο εξωτερικό.

Το κίνητρο επιλογής της εταιρείας E–Bill Courier από έναν πελάτη σε αντίθεση με άλλες εταιρείες courier έγκειται στο γεγονός πως η E–Bill Courier δύναται να προσέρχεται και να παραλαμβάνει την αποστολή σας από τον χώρο σας ή από οποιοδήποτε σημείο ορίσετε εσείς και να την παραδίδει εντός μίας – δύο (1-2) εργάσιμων ημερών σε όλη την Ελλάδα.

Το αίτημα συνεργασίας σας με την εταιρεία EBill Courier και κατ’ επέκταση η παραλαβή και παράδοση των εγγράφων, των φακέλων ή/και των δεμάτων σας εντός Ελλάδος γίνεται ως εξής:

  • Επιλέγετε το πεδίο «Αίτηση Συνεργασίας» που βρίσκεται στην Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας ebill.com.gr, ώστε να σας αποσταλεί από το αρμόδιο τμήμα σχετική οικονομική προσφορά με βάση τις ανάγκες σας.
  • Εφόσον γίνει η αποδοχή της προσφοράς μας από εσάς μέσω email, σας αποστέλλουμε σφραγισμένη και υπογεγραμμένη τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, ώστε να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψετε, να τη σφραγίσετε και να μας την προωθήσετε ξανά.
  • Κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, πραγματοποιείται από το άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό μας εκπαίδευση σε εσάς ως προς τη διαχείριση του συστήματος ηλεκτρονικής καταχώρησης που συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας ebill.com.gr πατώντας click στο πεδίο που βρίσκεται στο δεξιό επάνω μέρος της Αρχικής Σελίδας με τίτλο «Είσοδος Συνεργατών».
  • Με την έναρξη, λοιπόν, της μεταξύ μας συνεργασίας ανατρέχετε στην Αρχική Σελίδα της ιστοσελίδας μας www.ebill.com.gr και συμπληρώνετε τη φόρμα «Εντολή Παραλαβής» ή αποστέλλετε email στο contact@ebill.com.gr με θέμα τη λέξη «Παραλαβή» ορίζοντας το διαθέσιμο ωράριο που μπορούμε να προσέλθουμε να παραλάβουμε από εσάς.
  • Παραλαμβάνουμε από τον χώρο σας εντός του ωραρίου ή από οποιοδήποτε σημείο παραλαβής μας ορίσετε όλο το 24ωρο.
  • Πραγματοποιούμε παράδοση στον Παραλήπτη εντός μίας – δύο (1-2) εργάσιμων ημερών, ενώ δυνάμεθα να παραδίδουμε τις αποστολές σας ακόμα και στους μη ευπρόσιτους προορισμούς, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι επιτρεπτές και είναι εφικτή η πρόσβαση στο σημείο παράδοσης.