Υπηρεσίες εξωτερικού

Η εταιρεία EBill Courier, κατά τη συνεργασία της με τον εκάστοτε πελάτη στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς σε κάθε ήπειρο, η διεκπεραίωση των αποστολών των εγγράφων, των φακέλων ή/και των δεμάτων διεκπεραιώνεται ως εξής:

  • Συμπληρώνετε τη φόρμα που βρίσκεται στην Αρχική Σελίδα της ιστοσελίδας μας www.ebill.com.gr στο πεδίο «Αίτηση Συνεργασίας», ώστε να σας αποσταλεί από το αρμόδιο τμήμα οικονομική προσφορά συνυφασμένη με τις ανάγκες σας.
  • Εφόσον γίνει η αποδοχή της προσφοράς μέσω email, σας αποστέλλουμε σφραγισμένη και υπογεγραμμένη τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, ώστε να την υπογράψετε, να τη συμπληρώσετε, να τη σφραγίσετε και να μας την προωθήσετε ξανά.
  • Κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, πραγματοποιείται από το άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό μας εκπαίδευση σε εσάς ως προς τη διαχείριση του ηλεκτρονικού συστήματος καταχώρησης που συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας ebill.com.gr στο πεδίο που βρίσκεται στο δεξιό επάνω μέρος της Αρχικής Σελίδας με τίτλο «Είσοδος Συνεργατών».
  • Με την έναρξη, λοιπόν, της μεταξύ μας συνεργασίας βρίσκετε στην Αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας ebill.com.gr το χωρίο που σας παραπέμπει να συμπληρώσετε τη φόρμα Εντολής Παραλαβής ή στέλνετε email στο contact@ebill.com.gr ορίζοντας το διαθέσιμο ωράριο που μπορούμε να προσέλθουμε να παραλάβουμε από εσάς.
  • Η παραλαβή γίνεται όλο το 24ωρο από τον χώρο σας εντός του ωραρίου που θα μας ορίσετε.
  • Η παράδοση στον Παραλήπτη πραγματοποιείται εντός τριών – εννέα (3-9) εργάσιμων ημερών κατόπιν του αιτήματός σας, ενώ πραγματοποιούμε παράδοση των αποστολών ακόμα και στους προορισμούς που καθίσταται δύσκολη η πρόσβαση, εφόσον οι καιρικές συνθήκες μας το επιτρέπουν.

Η διακίνηση των φακέλων και των δεμάτων πραγματοποιείται από την ταχυδρομική εταιρεία E–Bill Courier με συνέπεια, ταχύτητα και επαγγελματισμό. Η παραλαβή, η μεταφορά και η παράδοση των φακέλων ή/και των δεμάτων σας πραγματοποιείται σε όλον τον κόσμο με μέσο όρο χρόνου παράδοσης τρεις – εννέα (3-9) εργάσιμες ημέρες. Με γνώμονα την απαράμιλλη και πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο των ταχυμεταφορών η εταιρεία E–Bill Courier δύναται να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε επιχείρησης, επαγγελματία ή/και ιδιώτη.