Η Εταιρεία μας

H εταιρεία EBill Courier είναι μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς ως προς την αποστολή εγγράφων, φακέλων ή/και δεμάτων σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, αλλά και στο εξωτερικό, με κύριο μέλημά της την αποτελεσματική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με την υπάρχουσα αγορά.

Πρόκειται για μία εταιρεία courier με συνεχή εξέλιξη στην ελληνική αγορά και με μεγάλη εμπειρία στις ταχυμεταφορές, η οποία δύναται να προσφέρει υπηρεσίες και προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καλύπτοντας τις επείγουσες ταχυδρομικές ανάγκες της ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς με συνέπεια, εντιμότητα, επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Διαθέτοντας ως βασικό της καθήκον την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία E-Bill Courier έχει συνάψει συνεργασία με πληθώρα εταιρειών, e-shops, κλπ., λόγω του γεγονότος ότι:

  • Διαθέτει το κεντρικό της δίκτυο στην περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, αλλά δύναται να διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών της και στην υπόλοιπη ελληνική επικράτεια και σε όλο τον κόσμο μέσω της πολύχρονης σύμπραξής της με αξιόπιστους και έμπιστους εξωτερικούς συνεργάτες.
  • Έχει στην κατοχή της Ειδική & Εθνική Γενική Άδεια για την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην παγκόσμια αγορά.
  • Διεκπεραιώνει αποστολές εντός του νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλον τον κόσμο, σαν αντιπρόσωπος-εργολήπτης, συνεργαζόμενη με ιδιαιτέρως οργανωμένα δίκτυα ταχυμεταφορών.
  • Παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες ταχυμεταφορών σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και προβαίνει σε απόδοση αντικαταβολών, ύστερα από την παράδοσή τους στους παραλήπτες, εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας εντός του νομού Αττικής και εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών εντός Ελλάδος.

Ο απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει ασφαλείς διακινήσεις άμεσα και αξιόπιστα και να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές συνθήκες της εκάστοτε εποχής. Έτσι, η εταιρεία E-Bill Courier:

  • Αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς που προσφέρει στους πελάτες της.
  • Πραγματοποιεί χρήση του συστήματος ηλεκτρονικής ανίχνευσης (barcode), όπως και όλες οι εγχώριες και οι παγκόσμιες εταιρείας courier.
  • Εξελίσσει αδιαλείπτως το μηχανογραφικό της σύστημα και το ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης των αποστολών της.
  • Έχει στην κατοχή της άρτια εκπαιδευμένους ταχυμεταφορείς/οδηγούς και έναν στόλο οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, κλπ.) που μπορεί να εξασφαλίσει με συνέπεια και αξιοπιστία τη μεταφορά, φόρτωση, εκφόρτωση, παραλαβή και παράδοση των φακέλων ή/και των δεμάτων των πελατών της.
  • Επενδύει στην ανάπτυξη, στην οργάνωση και στην άρτια κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού και των στελεχών της πραγματοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα επί εξάμηνης και ετήσιας βάσης.